Agdenes musikk- og kulturskole ønsker seg flere elever fra høsten av. Det tilbys opplæring på sang og flere ulike instrumenter. Kulturskolen har i år god plass til søkere som vil bli med i Agdenes skolekorps, og da er det slagverk og blåseinstrumenter som er aktuelt. Det er kulturskolen som står for opplæringen til skolekorpset. Derfor må de som vil begynne i korpset søke om plass i kulturskolen. Alle som blir med i skolekorpset får låne instrument gratis. Aldersgrensen for å starte i skolekorpset er 3. klasse (fra høsten).

Er du nysgjerrig på korpsinstrumentene kan du komme på instrumentprøving på Lensvik skole 11. juni kl. 17.30. Først blir det en minikonsert med skolekorpset, så får barna prøve instrumentene etterpå. Alle barn må ha med en voksen på instrumentprøvingen.

De som ønsker å starte i skolekorpset må melde seg inn med et eget korpsskjema, i tillegg til å søke om plass i kulturskolen. Dette skjemaet blir delt ut under instrumentprøvingen, men du kan også hente det i resepsjonen på rådhuset. Påmeldingsfristen til korpset og kulturskolen er 15. juni. Du kan lese mer om tilbudene, og søke om plass i kulturskolen her:

https://www.agdenes.kommune.no/kulturskole.